Przepis i sposób przygotowania na: Rogaliki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rogaliki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rogaliki71-2.jpg)
![Krok 2 - Rogaliki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rogaliki70-2.jpg)
![Krok 3 - Rogaliki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rogaliki69-2.jpg)
![Krok 4 - Rogaliki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rogaliki68-2.jpg)
![Krok 5 - Rogaliki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rogaliki67-2.jpg)
![Krok 6 - Rogaliki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rogaliki65-2.jpg)
![Krok 7 - Rogaliki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rogaliki66-2.jpg)
![Krok 8 - Rogaliki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rogaliki64-2.jpg)
![Krok 9 - Rogaliki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rogaliki63-2.jpg)
mąka krupczatka | 25 dag |
mąka tortowa | 30 dag |
mleko letnie | 250 ml |
cukier | 1 łyżka |
sól | 1 łyżeczka |
miękkie masło | 4 dag |
jajko | 1 szt. |
oliwa | 2 łyżki |
mleko do posmarowania | 2 łyżki |
drożdże świeże | 3 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: