Przepis i sposób przygotowania na: Rolada czekoladowo-kokosowa (bez pieczenia)
Kroki postępowania
Masło utrzeć z margaryną, dodać cukier puder, sok z cytryny do smaku i wiórki kokosowe. Dokładnie wyrobić masę i przenieść do lodówki.
![Krok 1 - Rolada czekoladowo-kokosowa (bez pieczenia) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-czekoladowo-kokosowa-bez-pieczenia1-2.jpg)
Ciastka zmielić, dodać cukier z wanilią, kakao, wlać wodę i utrzeć do dokładnego połączenia się składników.
![Krok 2 - Rolada czekoladowo-kokosowa (bez pieczenia) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-czekoladowo-kokosowa-bez-pieczenia2-2.jpg)
Na foli spożywczej ułożyć prostokąt z masy kokosowej a na niej prostokąt z masy czekoladowej (masy możemy rozwałkować zwilżonym wałkiem).
![Krok 3 - Rolada czekoladowo-kokosowa (bez pieczenia) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-czekoladowo-kokosowa-bez-pieczenia3-2.jpg)
![Krok 4 - Rolada czekoladowo-kokosowa (bez pieczenia) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-czekoladowo-kokosowa-bez-pieczenia4-2.jpg)