Przepis i sposób przygotowania na: rolada francuska z mięsem
Kroki postępowania
![Krok 1 - rolada francuska z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-francuska-z-miesem1-2.jpg)
![Krok 2 - rolada francuska z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-francuska-z-miesem2-2.jpg)
![Krok 3 - rolada francuska z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-francuska-z-miesem3-2.jpg)
![Krok 4 - rolada francuska z mięsem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-francuska-z-miesem0-2.jpg)
ciasto francuskie | 1 szt |
pieczarki | 40 dek |
mięso gotowane | 50 dek |
jajko | 2 szt |
natka pietruszki | 1 pęczek |
pieprz | do smaku |
sól | do smaku |
por (biała część) | 1 szt |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: