Przepis i sposób przygotowania na: Rolada makowo-śmietankowa.
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rolada makowo-śmietankowa. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-makowo-smietankowa.1-2.jpg)
![Krok 2 - Rolada makowo-śmietankowa. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-makowo-smietankowa.2-2.jpg)
![Krok 3 - Rolada makowo-śmietankowa. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-makowo-smietankowa.3-2.jpg)
![Krok 4 - Rolada makowo-śmietankowa. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-makowo-smietankowa.4-2.jpg)
![Krok 5 - Rolada makowo-śmietankowa. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-makowo-smietankowa.5-2.jpg)
![Krok 6 - Rolada makowo-śmietankowa. foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-makowo-smietankowa.6-2.jpg)
jajko | 3 sztuki |
cukier | 3 łyżki |
mąka tortowa | 3 łyżki |
mak | 3 łyżki |
woda zimna | 3 łyżki |
proszek do pieczenia | pół łyżeczki |
śmietana 30% | 1 szklanka |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 1 łyżka |
cukier puder | 3-4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: