Przepis i sposób przygotowania na: Rolada na biszkopcie szpinakowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rolada na biszkopcie szpinakowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-na-biszkopcie-szpinakowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Rolada na biszkopcie szpinakowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-na-biszkopcie-szpinakowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Rolada na biszkopcie szpinakowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-na-biszkopcie-szpinakowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Rolada na biszkopcie szpinakowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-na-biszkopcie-szpinakowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Rolada na biszkopcie szpinakowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-na-biszkopcie-szpinakowym0-2.jpg)
szpinak mrożony rozdrobniony | 250 gr |
jajko | 2 szt |
czosnek | 3 ząbki |
sól, pieprz | do smaku |
Farsz: | |
masło | 100 gr |
serek topiony śmietankowy | 1 szt 100gr |
jajko | 1 szt |
ogórek konserwowy | 2 szt |
sól, pieprz | do smaku |
groszek konserwowy | 3 łyżki |
kukurydza konserwowa | 3 z puszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: