Przepis i sposób przygotowania na: ROLADA SZPINAKOWO – ŁOSOSIOWA
Kroki postępowania
![Krok 1 - ROLADA SZPINAKOWO – ŁOSOSIOWA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-szpinakowo-lososiowa2-2.jpg)
![Krok 2 - ROLADA SZPINAKOWO – ŁOSOSIOWA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-szpinakowo-lososiowa3-2.jpg)
![Krok 3 - ROLADA SZPINAKOWO – ŁOSOSIOWA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-szpinakowo-lososiowa4-2.jpg)
![Krok 4 - ROLADA SZPINAKOWO – ŁOSOSIOWA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-szpinakowo-lososiowa5-2.jpg)
![Krok 5 - ROLADA SZPINAKOWO – ŁOSOSIOWA foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-szpinakowo-lososiowa6-2.jpg)
szpinak mrożony | 450 g |
jajko | 4 szt |
ząbek czosnku | 3 szt |
mąka pszenna | 1 łyżka |
masło | 2 łyżki |
serek śmietankowy | 450 g |
ząbek czosnku | 4 szt |
sól | |
pieprz | |
sok z cytryny | 2 łyżeczki |
łosoś wędzony plastry | 400 g |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: