Przepis i sposób przygotowania na: Rolada z serkami i migdałami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rolada z serkami i migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-z-serkami-i-migdalami1-2.jpg)
![Krok 2 - Rolada z serkami i migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-z-serkami-i-migdalami2-2.jpg)
Do masy dodajemy starty na tarce zółty ser.
Do masy wsypujemy mąki z przyprawami mieszamy.
![Krok 3 - Rolada z serkami i migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-z-serkami-i-migdalami3-2.jpg)
![Krok 4 - Rolada z serkami i migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-z-serkami-i-migdalami4-2.jpg)
Wkładamy do nagrzanego piekarnika 175 st i pieczemy około 20 minut .Uważamy aby nie przesuszyć.
Od razu po upieczeniu zwinąć w roladę w ściereczkę kuchenną
![Krok 5 - Rolada z serkami i migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-z-serkami-i-migdalami5-2.jpg)
Do masy dodajemy majonez mieszamy.
![Krok 6 - Rolada z serkami i migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-z-serkami-i-migdalami6-2.jpg)
Roladę najlepiej zawinąć w folię spożywczą .
Roladę wkładamy na kilka godzin do lodówki.
![Krok 7 - Rolada z serkami i migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-z-serkami-i-migdalami7-2.jpg)
POLECAM!!!
![Krok 8 - Rolada z serkami i migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-z-serkami-i-migdalami8-2.jpg)