Przepis i sposób przygotowania na: Rolada z żółtego sera
Kroki postępowania
Masło ucieram dodając po kawałku serki topione, śmietanę i musztardę. Masę mieszam z pokrojonymi warzywami.
![Krok 1 - Rolada z żółtego sera foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-z-zoltego-sera1-2.jpg)
![Krok 2 - Rolada z żółtego sera foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-z-zoltego-sera2-2.jpg)
![Krok 3 - Rolada z żółtego sera foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-z-zoltego-sera3-2.jpg)
![Krok 4 - Rolada z żółtego sera foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolada-z-zoltego-sera4-2.jpg)
ser żółty | 500 gram |
jajko | 3 sztuki |
groszek konserwowy | 1 puszka |
marchew | 3 sztuki |
ogórki kiszone | 2 sztuki |
papryka czerwona | 1 sztuka |
cebula czerwona | 1 sztuka |
serek topiony | 300 gram |
masło | 1/2 kostki |
śmietana | 1 łyżka |
Musztarda sarepska Prymat | 2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: