Przepis i sposób przygotowania na: Roladka schabowa w ryżowej skorupce z march.dipem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Roladka schabowa w ryżowej skorupce z march.dipem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladka-schabowa-w-ryzowej-skorupce-z-march.dipem1-2.jpg)
![Krok 2 - Roladka schabowa w ryżowej skorupce z march.dipem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladka-schabowa-w-ryzowej-skorupce-z-march.dipem2-2.jpg)
![Krok 3 - Roladka schabowa w ryżowej skorupce z march.dipem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladka-schabowa-w-ryzowej-skorupce-z-march.dipem3-2.jpg)
![Krok 4 - Roladka schabowa w ryżowej skorupce z march.dipem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladka-schabowa-w-ryzowej-skorupce-z-march.dipem4-2.jpg)
ryż | 3 łyżki |
marchewka ugotowana | 1 sztuka |
pieczarki | 4 sztuki |
kotlety schabowe | 1 sztuka |
rosół | 2 łyżki |
majonez | 2 łyżeczki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1/4 łyżeczki |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/4 łyżeczki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: