Przepis i sposób przygotowania na: Roladki drobiowe z grzybowo-orzechowym nadzieniem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Roladki drobiowe z grzybowo-orzechowym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-drobiowe-z-grzybowo-orzechowym-nadzieniem1-2.jpg)
![Krok 2 - Roladki drobiowe z grzybowo-orzechowym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-drobiowe-z-grzybowo-orzechowym-nadzieniem2-2.jpg)
![Krok 3 - Roladki drobiowe z grzybowo-orzechowym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-drobiowe-z-grzybowo-orzechowym-nadzieniem3-2.jpg)
![Krok 4 - Roladki drobiowe z grzybowo-orzechowym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-drobiowe-z-grzybowo-orzechowym-nadzieniem4-2.jpg)
filet z kurczaka | 1 podwójny |
pieczarki | 20 dag |
orzechy włoskie | 50 g |
cebula | 1/2 sztuki |
masło | 1 łyżka |
mozzarella w bloku | 100 g |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
jajko | 1 sztuki |
mąka pszenna | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: