Przepis i sposób przygotowania na: Roladki nadziewane wiejską kiełbasą
Kroki postępowania
![Krok 1 - Roladki nadziewane wiejską kiełbasą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-nadziewane-wiejska-kielbasa-1-2.jpg)
![Krok 2 - Roladki nadziewane wiejską kiełbasą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-nadziewane-wiejska-kielbasa-2-2.jpg)
![Krok 3 - Roladki nadziewane wiejską kiełbasą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-nadziewane-wiejska-kielbasa-3-2.jpg)
![Krok 4 - Roladki nadziewane wiejską kiełbasą foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-nadziewane-wiejska-kielbasa-4-2.jpg)
mięso wołowe z udźca | 1 kg |
kiełbasa wiejska | 20-25 dag |
cebula | 1 szt |
musztarda | 3 łyżki |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
Ziele angielskie całe Prymat | 4-5 szt |
sos sojowy | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: