Przepis i sposób przygotowania na: Roladki schabowe
Kroki postępowania
![Krok 1 - Roladki schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe119-2.jpg)
![Krok 2 - Roladki schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe120-2.jpg)
![Krok 3 - Roladki schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe121-2.jpg)
![Krok 4 - Roladki schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe122-2.jpg)
![Krok 5 - Roladki schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe123-2.jpg)
![Krok 6 - Roladki schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe124-2.jpg)
![Krok 7 - Roladki schabowe foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe118-2.jpg)
schab bez kości | 1/2 kg |
cebule | 3 sztuki |
olej do smażenia | |
serek topiony | 1 |
sól | dosmaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | dosmaku |
wykałaczki | |
marchew | 1 szt |
grzyby leśne |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: