Przepis i sposób przygotowania na: Roladki schabowe Eli z jabłkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Roladki schabowe Eli z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-eli-z-jablkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Roladki schabowe Eli z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-eli-z-jablkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Roladki schabowe Eli z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-eli-z-jablkami3-2.jpg)
![Krok 4 - Roladki schabowe Eli z jabłkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-eli-z-jablkami0-2.jpg)
jabłko | 2 szt |
Majeranek suszony Prymat | 1 łyżeczka |
olej | 1 łyżka |
sól, pieprz | do smaku |
sok z cytryny | 5 łyżek |
cebula | 1 szt |
kotlety schabowe | 1 szt. (bez kości) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: