Przepis i sposób przygotowania na: Roladki schabowe mocno serowe z cebulką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Roladki schabowe mocno serowe z cebulką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-mocno-serowe-z-cebulka1-2.jpg)
![Krok 2 - Roladki schabowe mocno serowe z cebulką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-mocno-serowe-z-cebulka2-2.jpg)
![Krok 3 - Roladki schabowe mocno serowe z cebulką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-mocno-serowe-z-cebulka3-2.jpg)
schab bez kości | na 2 porcje |
Musztarda delikatesowa Prymat | 1 łyżka |
cebula | 4 plasterki |
serek topiony | 2 plasterki |
ser żółty | 1 plasterek |
Pieprz czarny Prymat w młynku | |
Sól morska ziołowa Prymat w młynku | |
olej do smażenia | |
woda | ok.2 szklanki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: