Przepis i sposób przygotowania na: Roladki schabowe z farszem pieczarkowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Roladki schabowe z farszem pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-z-farszem-pieczarkowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Roladki schabowe z farszem pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-z-farszem-pieczarkowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Roladki schabowe z farszem pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-z-farszem-pieczarkowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Roladki schabowe z farszem pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-z-farszem-pieczarkowym4-2.jpg)
schab bez kości | 1,5 kg |
cebule | 2 sztuki |
mleko | |
sól i pieprz |
pieczarki | 0,5 kg |
cebule | 2 sztuki |
natka pietruszki | 1/2 pęczka , posiekanego |
ser żółty | 100 g w kawałku |
masło 82% | 100 g |
sól i pieprz | |
masło | 2 łyżki |
jajko | 3 sztuki |
mleko | 4 łyżki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 2 szklanki |
olej do smażenia |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: