Przepis i sposób przygotowania na: Roladki schabowe z marynowanymi pieczarkami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Roladki schabowe z marynowanymi pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-z-marynowanymi-pieczarkami1-2.jpg)
![Krok 2 - Roladki schabowe z marynowanymi pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-z-marynowanymi-pieczarkami2-2.jpg)
![Krok 3 - Roladki schabowe z marynowanymi pieczarkami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-schabowe-z-marynowanymi-pieczarkami3-2.jpg)
schab bez kości | 1/2 kg |
pieczarki marynowane | 10 szt |
papryka marynowana | 2 strąki |
masło | 2 łyżki |
przyprawa uniwersalna | 1/2 łyżki |
Papryka ostra mielona Prymat | 2 łyżeczki |
mąka | 1 łyżka |
śmietana 18 proc | 1 łyżka |
musztarda | 1/2 łyżeczki |
sól | |
pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: