Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z bakłażana nadziewane kurkami ze szpinakiem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Roladki z bakłażana nadziewane kurkami ze szpinakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-baklazana-nadziewane-kurkami-ze-szpinakiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Roladki z bakłażana nadziewane kurkami ze szpinakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-baklazana-nadziewane-kurkami-ze-szpinakiem2-2.jpg)
![Krok 3 - Roladki z bakłażana nadziewane kurkami ze szpinakiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-baklazana-nadziewane-kurkami-ze-szpinakiem0-2.jpg)
bakłażan | 1 sztuka |
kurki | 15 dekagram |
cebula | 1 sztuka |
czosnek | 2 ząbki |
szpinak | 20 dekagram |
ser feta | 100 gram |
sól | |
pieprz | |
\"ognista mieszanka przypraw\" | |
oliwa | 1 łyżka |
mozarella | 20 dekagram |
koperek |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: