Składniki:
filet z kurczaka podwójny | 1 szt |
ser feta | 50 g |
masło | 1 łyżeczka |
sól | |
pieprz | |
oliwa | do smażenia |
pomidory krojone z puszki | 1/2 puszki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
cebula | 1/2 szt |
natka pietruszki |
filet z kurczaka podwójny | 1 szt |
ser feta | 50 g |
masło | 1 łyżeczka |
sól | |
pieprz | |
oliwa | do smażenia |
pomidory krojone z puszki | 1/2 puszki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
cebula | 1/2 szt |
natka pietruszki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: