Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z mięsa mielonego
Kroki postępowania
![Krok 1 - Roladki z mięsa mielonego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-miesa-mielonego13-2.jpg)
![Krok 2 - Roladki z mięsa mielonego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-miesa-mielonego14-2.jpg)
![Krok 3 - Roladki z mięsa mielonego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-miesa-mielonego15-2.jpg)
![Krok 4 - Roladki z mięsa mielonego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-miesa-mielonego16-2.jpg)
![Krok 5 - Roladki z mięsa mielonego foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-miesa-mielonego17-2.jpg)
wieprzowina | 40 dag |
jajko | 1 szt |
bułka | 1 mała |
śmietana 18 proc | 1 łyżeczka |
cebula | 1 szt |
sól | |
pieprz | |
majeranek | |
ser topiony | 4 plastry z pieprzem |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
olej do smażenia | |
mleko |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: