Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z mięsa mielonego z nadzieniem pieczarkowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Roladki z mięsa mielonego z nadzieniem pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-miesa-mielonego-z-nadzieniem-pieczarkowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Roladki z mięsa mielonego z nadzieniem pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-miesa-mielonego-z-nadzieniem-pieczarkowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Roladki z mięsa mielonego z nadzieniem pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-miesa-mielonego-z-nadzieniem-pieczarkowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Roladki z mięsa mielonego z nadzieniem pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-miesa-mielonego-z-nadzieniem-pieczarkowym4-2.jpg)
Roladki wkładamy na rozgrzany olej,smażymy pod przykryciem.
Smażymy około 10 minut, w miedzy czasie roladki obracamy.
![Krok 5 - Roladki z mięsa mielonego z nadzieniem pieczarkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-miesa-mielonego-z-nadzieniem-pieczarkowym5-2.jpg)
mięso mielone wieprzowe | 30 dkg |
bułka | 1/2 sztuki |
jajko | 1 sztuka |
Kucharek przyprawa do potraw | 1 łyżka |
Papryka słodka mielona Prymat | 2 łyżeczki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 2 łyżeczki |
pieczarki | 20 dkg |
czosnek | 2 ząbek |
olej do smażenia | 1/3 szklanki |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | wg uznania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: