Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z mintaja z szpiankowo-ryżowym nadzieniem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Roladki z mintaja z szpiankowo-ryżowym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-mintaja-z-szpiankowo-ryzowym-nadzieniem1-2.jpg)
![Krok 2 - Roladki z mintaja z szpiankowo-ryżowym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-mintaja-z-szpiankowo-ryzowym-nadzieniem2-2.jpg)
![Krok 3 - Roladki z mintaja z szpiankowo-ryżowym nadzieniem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-mintaja-z-szpiankowo-ryzowym-nadzieniem3-2.jpg)
filet z mintaja | 6 płatów |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | |
szpinak mrożony | 200 g |
ząbki czosnku | 2 szt |
masło | 1 łyżka |
Czosnek suszony Prymat | 0,5 łyżeczki |
ryż | 100 g |
marchewki | mini 100 g |
bulion | 0,5 szklanki |
mąka pszenna | 2 łyżeczki |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
koperek | 0,5 łyżeczki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: