Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z pekinki z halibutem
Kroki postępowania
![Krok 1 - Roladki z pekinki z halibutem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-pekinki-z-halibutem1-2.jpg)
![Krok 2 - Roladki z pekinki z halibutem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-pekinki-z-halibutem2-2.jpg)
![Krok 3 - Roladki z pekinki z halibutem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-pekinki-z-halibutem3-2.jpg)
![Krok 4 - Roladki z pekinki z halibutem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-pekinki-z-halibutem4-2.jpg)
ryż | 100 g |
pieczarki | 20 dkg |
olej do smażenia | |
sól do smaku | |
pieprz | do smaku |
cebula | 1/2 duzej sztuki |
kukurydza | 1/2 puszki |
bazylia świeża | 1 duża garść |
halibut | wędzony 25 dkg |
majonez | 2 czubate łyżki |
kapusta pekińska | ok. 10-12 liści |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: