Przepis i sposób przygotowania na: Roladki z pstrąga łososiowego z oscypkiem
Kroki postępowania
PRZYGOTOWANIE:
Oczyszczony filet z pstrąga pozbawiamy skóry oraz ości i kroimy go wzdłuż. Każdy kawałek obsypujemy przyprawą do ryb i owoców morza, a następnie odstawiamy na około 15 minut dla odpowiedniego przejścia smaków i aromatów.
![Krok 1 - Roladki z pstrąga łososiowego z oscypkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-pstraga-lososiowego-z-oscypkiem1-2.jpg)
![Krok 2 - Roladki z pstrąga łososiowego z oscypkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-pstraga-lososiowego-z-oscypkiem2-2.jpg)
* Najlepsze są małe roladki, ponieważ wtedy będziemy mieć pewność, że ryba w środku jest odpowiednio ugotowana. Przy większych sztukach możemy wydłużyć czas gotowania o 1 - 2 minuty.
Roladki z pstrąga łososiowego z oscypkiem podajemy z ulubionymi dodatkami.
Życzę smacznego! :)
![Krok 3 - Roladki z pstrąga łososiowego z oscypkiem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/roladki-z-pstraga-lososiowego-z-oscypkiem3-2.jpg)