Składniki:
pierś z kurczaka podwójna | 1 szt |
ser żółty | ok 100 g |
szpinak świeży | 1-2 garści |
Czosnek suszony Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
tymianek | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
folia aluminiowa |
pierś z kurczaka podwójna | 1 szt |
ser żółty | ok 100 g |
szpinak świeży | 1-2 garści |
Czosnek suszony Prymat | |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | |
tymianek | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
folia aluminiowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: