Przepis i sposób przygotowania na: Rolady wołowe z sosem
Kroki postępowania
Oprószyć solą oraz pieprzem. Plastry mięsa zrolować, spiąć wykałaczkami lub obwiązać nicią.
![Krok 1 - Rolady wołowe z sosem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolady-wolowe-z-sosem1-2.jpg)
![Krok 2 - Rolady wołowe z sosem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolady-wolowe-z-sosem2-2.jpg)
![Krok 3 - Rolady wołowe z sosem foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rolady-wolowe-z-sosem0-2.jpg)
polędwica wołowa | 1 kg |
musztarda | 2 łyżki |
cebula | 1 sztuka |
słonina | 10 dkg |
olej do smażenia | 4 łyżki |
woda | 3 szkl |
ogórek | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: