Przepis i sposób przygotowania na: Rolady z szynki wieprzowej
Kroki postępowania
podajemy gorące
szynka wieprzowa | 3 plastry po ok.100 gram |
cebula | 1 mała |
ogórki konserwowe | 2 sztuki |
szynka konserwowa | 2 plasterki |
Musztarda sarepska Prymat | 2 łyżeczki |
sól do smaku | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka ostra mielona Prymat | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
ziele angielskie | |
olej | 1 łyżka |
masło | 2 łyżki |
skrobia kukurydziana | 1 łyżka |
kostka rosołowa |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: