Przepis i sposób przygotowania na: Rosół mieszany z królika, wołowiny i drobiu
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rosół mieszany z królika, wołowiny i drobiu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rosol-mieszany-z-krolika-wolowiny-i-drobiu1-2.jpg)
![Krok 2 - Rosół mieszany z królika, wołowiny i drobiu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rosol-mieszany-z-krolika-wolowiny-i-drobiu2-2.jpg)
![Krok 3 - Rosół mieszany z królika, wołowiny i drobiu foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rosol-mieszany-z-krolika-wolowiny-i-drobiu0-2.jpg)
antrykot wołowy | 1/2 kg |
królik | 1/2 sztuki |
marchew | 4 sztuki |
pietruszka | 1 sztuka |
seler | 1/2 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
por | 1/2 sztuki |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 6 sztuk |
sól | do smaku |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 sztuki |
Ziele angielskie całe Prymat | 6 sztuk |
indyk | 1 sztuka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: