Przepis i sposób przygotowania na: Różane magdalenki
Kroki postępowania
![Krok 1 - Różane magdalenki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rozane-magdalenki1-2.jpg)
![Krok 2 - Różane magdalenki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rozane-magdalenki2-2.jpg)
![Krok 3 - Różane magdalenki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rozane-magdalenki3-2.jpg)
![Krok 4 - Różane magdalenki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rozane-magdalenki4-2.jpg)
![Krok 5 - Różane magdalenki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rozane-magdalenki5-2.jpg)
![Krok 6 - Różane magdalenki foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rozane-magdalenki6-2.jpg)
cukier kryształ | 80 g |
masło | 80 g |
mąka pszenna | 80 g |
aromat | różany 1/2 łyżeczki |
barwnik spożywczy do ciast | różowy kilka kropli |
biała czekolada | 100 g |
cukier puder | 2 łyżki |
woda | 1 łyżeczka |
aromat | różany kilka kropli |
barwnik spożywczy do ciast | różowy kilka kropli |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: