Składniki:
rukola | 10 dag |
gruszki | 4 |
sok z cytryny | 2 łyżki |
śmietana | 6 łyżek |
ser z niebieską pleśnia | 30 dag |
starta gałka muszkatołowa | |
mielony pieprz | |
wino białe wytrawne | 1/2 szklanki |
orzechy włoskie | 4 łyżki |
rukola | 10 dag |
gruszki | 4 |
sok z cytryny | 2 łyżki |
śmietana | 6 łyżek |
ser z niebieską pleśnia | 30 dag |
starta gałka muszkatołowa | |
mielony pieprz | |
wino białe wytrawne | 1/2 szklanki |
orzechy włoskie | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: