Przepis i sposób przygotowania na: RUMOWY MUS CZEKOLADOWY
Kroki postępowania
![Krok 1 - RUMOWY MUS CZEKOLADOWY foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rumowy-mus-czekoladowy1-2.jpg)
![Krok 2 - RUMOWY MUS CZEKOLADOWY foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rumowy-mus-czekoladowy2-2.jpg)
![Krok 3 - RUMOWY MUS CZEKOLADOWY foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rumowy-mus-czekoladowy3-2.jpg)
Do kąpieli wodnej najlepiej wybrać miskę ze stali nierdzewnej. Miska nie może dotykać dna garnka. Do garnka wlać tyle wody, aby dno miski znalazło się tuż nad nią. Wodę doprowadzić do wrzenia. W misce metalowej umieścic czekoladę, masło oraz rum. Poczekać, aż zacznie się topic, mieszając co jakiś czas.
![Krok 4 - RUMOWY MUS CZEKOLADOWY foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rumowy-mus-czekoladowy4-2.jpg)
![Krok 5 - RUMOWY MUS CZEKOLADOWY foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rumowy-mus-czekoladowy5-2.jpg)
![Krok 6 - RUMOWY MUS CZEKOLADOWY foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rumowy-mus-czekoladowy6-2.jpg)
Łyżkę zanurzyć w gorącej wodzie a następnie wyciąć nią łezki z musu na talerz. Przyozdobić owocami oraz czekoladą.
![Krok 7 - RUMOWY MUS CZEKOLADOWY foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rumowy-mus-czekoladowy7-2.jpg)