Przepis i sposób przygotowania na: Ruskie pierogi - podpiekane
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ruskie pierogi - podpiekane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ruskie-pierogi-podpiekane1-2.jpg)
![Krok 2 - Ruskie pierogi - podpiekane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ruskie-pierogi-podpiekane2-2.jpg)
![Krok 3 - Ruskie pierogi - podpiekane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ruskie-pierogi-podpiekane3-2.jpg)
![Krok 4 - Ruskie pierogi - podpiekane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ruskie-pierogi-podpiekane4-2.jpg)
![Krok 5 - Ruskie pierogi - podpiekane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ruskie-pierogi-podpiekane5-2.jpg)
![Krok 6 - Ruskie pierogi - podpiekane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ruskie-pierogi-podpiekane6-2.jpg)
![Krok 7 - Ruskie pierogi - podpiekane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ruskie-pierogi-podpiekane7-2.jpg)
![Krok 8 - Ruskie pierogi - podpiekane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ruskie-pierogi-podpiekane8-2.jpg)
![Krok 9 - Ruskie pierogi - podpiekane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ruskie-pierogi-podpiekane9-2.jpg)
![Krok 10 - Ruskie pierogi - podpiekane foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ruskie-pierogi-podpiekane10-2.jpg)
ziemniaki | 1 kg |
ser biały | 250 g |
cebula biała | 1 szt |
olej do smażenia | |
sól i pieprz | do smaku |
mąka pszenna | 2 szklanki |
sól | 1/4 łyżeczki |
woda ciepła | 3/4 szklanki |
białko do smarowania |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: