Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Przyprawy, marynaty, sosy i musztardy w atrakcyjnych cenach! SPRAWDŹ

Ryba miodowo-imbirowa

0.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

ryba
1 kg
mąka
3 łyżki
jajko
2 sztuki
bułka tarta pikantna
5 łyżek
miód
2 łyżki
sól
Sklep Prymat
olej do smażenia
Imbir mielony Prymat
1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: Ryba miodowo-imbirowa

Rybę (karp, morszczuk, panga ... ) porcjujemy. Miód mieszamy z imbirem i nacieramy nim rybę. Panierujemy: mąka, rozkłócone jajko, bułka tarta. Smażymy na rozgrzanym oleju z obu stron.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak