Przepis i sposób przygotowania na: Ryba na zielono
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ryba na zielono foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-na-zielono1-2.jpg)
![Krok 2 - Ryba na zielono foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-na-zielono2-2.jpg)
![Krok 3 - Ryba na zielono foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-na-zielono3-2.jpg)
![Krok 4 - Ryba na zielono foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-na-zielono4-2.jpg)
![Krok 5 - Ryba na zielono foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-na-zielono5-2.jpg)
![Krok 6 - Ryba na zielono foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-na-zielono6-2.jpg)
![Krok 7 - Ryba na zielono foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-na-zielono7-2.jpg)
filety rybne | 1/2 kg |
szpinak | 350 g |
pomidory | 1 szt |
czosnek | 4 ząbki |
cebula | 2 szt |
ser żółty | |
śmietana 18 proc | 2 łyżki |
sok z cytryny | |
Gałka muszkatołowa mielona Prymat | |
sól do smaku | |
pieprz | |
masło | |
olej do smażenia | |
mąka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: