Przepis i sposób przygotowania na: Ryba opiekana w occie
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ryba opiekana w occie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-opiekana-w-occie6-2.jpg)
![Krok 2 - Ryba opiekana w occie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-opiekana-w-occie7-2.jpg)
![Krok 3 - Ryba opiekana w occie foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-opiekana-w-occie5-2.jpg)
filet z dorsza | 1 kg |
cebula | 2 szt. |
Gorczyca biała cała Prymat | 1 łyż. |
woda | 8 szkl. |
cukier | 6 łyż. |
ocet | 1 szkl. |
sól | 1 łyż. |
olej | 1/3 szkl. |
Liść laurowy suszony Prymat | 3 szt. |
Pieprz czarny ziarnisty Prymat | 5 ziaren |
Ziele angielskie całe Prymat | 5 ziaren |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: