Przepis i sposób przygotowania na: Ryba pieczona z warzywami i migdałami
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ryba pieczona z warzywami i migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-pieczona-z-warzywami-i-migdalami1-2.jpg)
![Krok 2 - Ryba pieczona z warzywami i migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-pieczona-z-warzywami-i-migdalami2-2.jpg)
![Krok 3 - Ryba pieczona z warzywami i migdałami foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-pieczona-z-warzywami-i-migdalami3-2.jpg)
filet z morszczuka | 4 sztuki |
masło | 4 łyżeczki |
sól | |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | |
czosnek | 2 ząbki |
natka pietruszki | 1 pęczek |
marchewka | 2 sztuki |
migdały siekane | 50 g |
sok z cytryny | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: