Przepis i sposób przygotowania na: ryba po cygańsku
Kroki postępowania
zalewamy ja przygotowana zalewą słodko-kwaśną.
na sama górę potrawy dajemy drobno pokrojone ogórki kiszone.
sok pomidorowy | 1/2 l |
ocet winny | 2 łyżki |
cebula biała | 2 szt. |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt. |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
sól do smaku | |
olej | 1/2 szkl. |
filety z mintaja | 2 kg |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | |
Bułka tarta klasyczna Prymat | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
jajko | 4 szt. |
ogórek kiszony |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: