Przepis i sposób przygotowania na: Ryba po grecku
Kroki postępowania
Dusimy pod przykryciem, ok 30 minut (az będa miekkie). Pod koniec duszenia dodajemy koncentrat, mieszmay , tak srednio 5-10 minut przed końcem go dodajemy. Doprawiamy do smaku .
płaty z mintaja | 1 kg |
mąka | do obtoczenia ryby |
sól i pieprz | do posypania ryby |
marchewka | 8 sztuk |
seler | 1 sztuka średni |
pietruszka | 2 duże |
cebula | 2 duże |
Liść laurowy suszony Prymat | 3-4 sztuki |
ziele angielskie | 5 ziaren |
koncentrat pomidorowy | 1 średni |
olej |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: