Przepis i sposób przygotowania na: Ryba po grecku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ryba po grecku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-grecku44-2.jpeg)
![Krok 2 - Ryba po grecku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-grecku45-2.jpeg)
![Krok 3 - Ryba po grecku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-grecku46-2.jpeg)
![Krok 4 - Ryba po grecku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-grecku47-2.jpeg)
włoszczyzna (bez kapusty) | 500 Gram |
filet z mintaja | 500 Gram |
koncentrat pomidorowy | 1 Słoiczek |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 Sztuki |
ziele angielskie | 3-4 Sztuki |
Papryka ostra mielona Prymat | Wg Uznania |
Majeranek suszony Prymat | 1,5 Łyżeczki |
mąka | Do Obtoczenia ryby |
Goździki całe Prymat | 1-2 Sztuki |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: