Przepis i sposób przygotowania na: Ryba po grecku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ryba po grecku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-grecku36-2.jpg)
![Krok 2 - Ryba po grecku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-grecku37-2.jpg)
![Krok 3 - Ryba po grecku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-grecku38-2.jpg)
filety z mintaja | 500 g |
por | 80 g |
marchewka | 3 szt |
pietruszka | 1 szt |
cebula czerwona | 1 szt |
olej rzepakowy | 1/2 szklanki |
woda | 1/2 szklanki |
koncentrat pomidorowy | 4 łyżki |
ketchup pikantny | 2 łyżki |
mąka pszenna | do panierki |
tłuszcz do smażenia | |
Ziele angielskie całe Prymat | 3 szt |
Liść laurowy suszony Prymat | 2 szt |
sól i pieprz | do smaku |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: