Przepis i sposób przygotowania na: Ryba "po grecku".
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ryba "po grecku". foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-grecku.7-2.jpg)
![Krok 2 - Ryba "po grecku". foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-grecku.8-2.jpg)
![Krok 3 - Ryba "po grecku". foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-grecku.9-2.jpg)
![Krok 4 - Ryba "po grecku". foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-grecku.10-2.jpg)
![Krok 5 - Ryba "po grecku". foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-grecku.11-2.jpg)
filet z dowolnej ryby | 1,5 kg |
jajko | 3 sztuki |
mąka | |
olej | |
koncentrat pomidorowy | 220 g |
marchewka | 5 sztuk |
pietruszka | 2 sztuki |
seler korzeniowy | 1/3 sztuki |
cebula | 1 sztuka |
sól | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Papryka słodka mielona Prymat | |
natka pietruszki | |
Koperek suszony Prymat | |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: