Przepis i sposób przygotowania na: Ryba po Japońsku
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ryba po Japońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-japonsku30-2.jpg)
![Krok 2 - Ryba po Japońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-japonsku31-2.jpg)
![Krok 3 - Ryba po Japońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-japonsku32-2.jpg)
![Krok 4 - Ryba po Japońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-japonsku33-2.jpg)
![Krok 5 - Ryba po Japońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-japonsku34-2.jpg)
![Krok 6 - Ryba po Japońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-japonsku35-2.jpg)
![Krok 7 - Ryba po Japońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-japonsku36-2.jpg)
![Krok 8 - Ryba po Japońsku foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-po-japonsku29-2.jpg)
panga | 4 płaty pangi |
mąka | |
2 | jajka |
woda | 1 szklanka |
olej | 1/2 szklanki |
keczup łagodny | 8 łyżek |
koncentrat pomidorowy | 3 łyżki |
ocet | 5 łyżek |
cukier | 4 płaskie łyżki |
sól | 2 szczypty |
cebula | 2 |
papryka konserwowa | 1 średni słoik |
korniszony | 1 śśredni słoik |
tabasco | 3 krople |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: