Przepis i sposób przygotowania na: Ryba pod kruszonką
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ryba pod kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-pod-kruszonka1-2.jpg)
![Krok 2 - Ryba pod kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-pod-kruszonka2-2.jpg)
![Krok 3 - Ryba pod kruszonką foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-pod-kruszonka3-2.jpg)
filet z mintaja | 4 sztuki |
jajko | 1 sztuka |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 4 łyżki |
koperek | 1 pęczek |
Chrzan śmietankowy Smak | 1 łyżeczka |
sezam | 1 łyżka |
sok z cytryny | |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | do smaku |
Pieprz biały mielony Prymat | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: