Przepis i sposób przygotowania na: Ryba pod pierzynką z młodej marchewki
Kroki postępowania
Można te czynności powtórzyć jag chcemy mieć podwójną panierkę .
Podajemy ciepłe , smacznego .
filet z dowolnej ryby | 300 g |
marchew młoda | 400 g |
koper świeży | 1/2 pęczka |
masło klarowane | 2-3 łyżki |
jogurt naturalny | 4 łyżki |
sok z cytryny | 1 łyżka |
olej do smażenia | 100 ml |
jajko | 1-2 szt |
mąka | 1/2 szklanki |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 1 szklanka |
Pieprz cytrynowy mielony Prymat | 1 łyżeczka |
Przyprawa do ryb i owoców morza Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: