Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w cieście naleśnnikowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ryba w cieście naleśnnikowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-w-ciescie-nalesnnikowym1-2.jpg)
![Krok 2 - Ryba w cieście naleśnnikowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-w-ciescie-nalesnnikowym2-2.jpg)
![Krok 3 - Ryba w cieście naleśnnikowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-w-ciescie-nalesnnikowym3-2.jpg)
![Krok 4 - Ryba w cieście naleśnnikowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-w-ciescie-nalesnnikowym4-2.jpg)
![Krok 5 - Ryba w cieście naleśnnikowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-w-ciescie-nalesnnikowym5-2.jpg)
filet z mintaja | 500 dag |
mleko 2% | 1 szk |
jajko | 1 |
Soda oczyszczona Prymat | szczypta |
sól i pieprz | do smaku |
mąka pszenna | |
natka pietruszki | 2 łyżeczki |
kapusta kiszona | 200 dag |
marchewki | 2 |
cebula | pół |
olej | 1 łyżka |
cukier | 1 łyżeczka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: