Przepis i sposób przygotowania na: ryba w sosie koperkowym
Kroki postępowania
![Krok 1 - ryba w sosie koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-w-sosie-koperkowym1-2.jpg)
![Krok 2 - ryba w sosie koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-w-sosie-koperkowym2-2.jpg)
![Krok 3 - ryba w sosie koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-w-sosie-koperkowym3-2.jpg)
![Krok 4 - ryba w sosie koperkowym foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-w-sosie-koperkowym0-2.jpg)
filet z miruny lub pangi | 4 sztuki |
śmietana 12% | 200 ml |
woda | 50 ml |
sól do smaku | |
koperek świeży | |
sok z cytryny | 2-3 łyżki |
Kucharek przyprawa uniwersalna | 1 łyżka |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: