Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w zalewie octowej
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ryba w zalewie octowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-w-zalewie-octowej1-2.jpg)
![Krok 2 - Ryba w zalewie octowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-w-zalewie-octowej2-2.jpg)
![Krok 3 - Ryba w zalewie octowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-w-zalewie-octowej3-2.jpg)
![Krok 4 - Ryba w zalewie octowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-w-zalewie-octowej4-2.jpg)
![Krok 5 - Ryba w zalewie octowej foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-w-zalewie-octowej5-2.jpg)
filety z mintaja | 2.5-3 kg |
woda | 1,2 l |
ocet | 200 ml |
Liść laurowy suszony Prymat | 4 szt |
koncentrat pomidorowy | 6 łyżeczek |
ketchup pikantny | 4 łyzki |
pieprz | |
sól do smaku | |
cukier | 4 łyżki |
Papryka słodka mielona Prymat | 2 łyżeczki |
cebula biała | 5 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: