Przepis i sposób przygotowania na: Ryba w ziołowej panierce
Kroki postępowania
![Krok 1 - Ryba w ziołowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-w-ziolowej-panierce1-2.jpg)
![Krok 2 - Ryba w ziołowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-w-ziolowej-panierce2-2.jpg)
![Krok 3 - Ryba w ziołowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-w-ziolowej-panierce3-2.jpg)
![Krok 4 - Ryba w ziołowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-w-ziolowej-panierce4-2.jpg)
![Krok 5 - Ryba w ziołowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-w-ziolowej-panierce5-2.jpg)
![Krok 6 - Ryba w ziołowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-w-ziolowej-panierce6-2.jpg)
![Krok 7 - Ryba w ziołowej panierce foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/ryba-w-ziolowej-panierce7-2.jpg)
filet z miruny | 600 gram |
Bułka tarta klasyczna Prymat | 5 łyżek |
natka pietruszki | 2 łyżki |
posiekane listki tymianku | 1 łyżka |
jajko | 1 sztuka |
mąka | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól | |
olej | 3 łyżki |
masło klarowane | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: