Przepis i sposób przygotowania na: Rybka w porach
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rybka w porach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybka-w-porach1-2.jpg)
Wkładamy do nagrzanego do 180-200 stopni piekarnika i pieczemy 30-40 minut.
![Krok 2 - Rybka w porach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybka-w-porach2-2.jpg)
![Krok 3 - Rybka w porach foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybka-w-porach0-2.jpg)
ryba | 4 filety |
por | 1 szt |
majonez | 1 szt |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
cytryna | do smaku |
ser gouda | 20 dkg |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: