Przepis i sposób przygotowania na: Rybna Jambalaya
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rybna Jambalaya foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybna-jambalaya3-2.jpg)
![Krok 2 - Rybna Jambalaya foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybna-jambalaya2-2.jpg)
![Krok 3 - Rybna Jambalaya foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybna-jambalaya1-2.jpg)
![Krok 4 - Rybna Jambalaya foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybna-jambalaya0-2.jpg)
ryż | 300 gram |
woda | 350 ml |
cebula | 1 |
ząbki czosnku | 2 |
seler naciowy | 5 łodyg |
papryka czerwona | 1/2 |
papryka zielona | 1 |
papryka żółta | 1 |
olej do smażenia | |
Cajun przyprawa | 1 łyżka |
pomidor | 4 |
pomidory w zalewie pomidorowej | 400 gram |
natka pietruszki | 1 pęczek |
filety rybne | 400 gram |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: