Przepis i sposób przygotowania na: Rybne spaghetti (z miruną)
Kroki postępowania
![Krok 1 - Rybne spaghetti (z miruną) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-spaghetti-z-miruna1-2.jpg)
![Krok 2 - Rybne spaghetti (z miruną) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-spaghetti-z-miruna2-2.jpg)
![Krok 3 - Rybne spaghetti (z miruną) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-spaghetti-z-miruna3-2.jpg)
![Krok 4 - Rybne spaghetti (z miruną) foto](https://pliki.doradcasmaku.pl/rybne-spaghetti-z-miruna4-2.jpg)
filet z miruny | 1 kg |
przecier pomidorowy | 1 l |
ząbki czosnku | 2 ząbki |
cebula biała | 4 sztuki |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
tymianek | 1/2 łyżki |
Papryka ostra mielona Prymat | szczypta |
sól i pieprz | do smaku |
olej do smażenia | |
makaron spaghetti | 1 opakowanie |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: